Rannavolle mängijad said palliplatsidele väärt lisa

Karl-Eduard Salumäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu võib uutest volleplatsidest niisama üle jalutada, siis järgmisel nädalal saab seal juba mängida.
Kui praegu võib uutest volleplatsidest niisama üle jalutada, siis järgmisel nädalal saab seal juba mängida. Foto: Elmo Riig

Viljandi randa rajati vana paadiellingu ja lagunenud korvpalliplatsi tribüüni asemele kaks võrkpalliplatsi ning see annab lootust, et Viljandis hakatakse taas selle ala suurvõistlusi korraldama.


Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürissoni sõnul algas ehitus eelmise nädala esmaspäeval. Ilma võrkudeta, aga muidu valmis platsid avatakse järgmisel teisipäeval. Siis peetakse ühtlasi Viljandimaa rannavõrkpalli meistrivõistlusi.

Abilinnapea Ardo Agasild ütles, et kahe palliplatsi rajamine ilma lammutustööde tasu sisse arvestamata läks maksma umbes 10 000 eurot.

Mati Jürisson rääkis, et volleplatside rajamise idee võtsid kõik  asjaosalised algusest peale hästi vastu. Ta täpsustas, et Agasilla initsiatiiv mängis selles olulist rolli.

«Minu hing on rahul,» lausus Agasild. Tema sõnul õnnestus mõte teoks teha vaid paari kuuga. Sündmuste kiirele arengule aitas muu hulgas kaasa see, et polnud ühtegi teist ideed, mida kõnealuse koha peale ehitada.

Agasilla ütlemist mööda jäävad tänavuseks rannahooajaks koos võrguga üles ka mõlema vana volleplatsi postid, et kõik mängida soovijad kindlasti ära mahuksid. Suve lõpul otsustatakse, kas tulevaks aastaks selles osas mingeid muudatusi tehakse. Võib juhtuda, et laste mänguväljak ja sellele lähemal asuv vana palliplats hakkavad teineteist segama.

«Sellisel juhul võiks selle platsi näiteks rannatennise mängimiseks kohandada, sest pall ei lenda seal nii kaugele,» rääkis ta.

Ardo Agasild avaldas usku, et uutel volleplatsidel saab taas suuri rannavõrkpalli võistlusi pidama hakata. Viimastel aastatel on piirdutud maakonnavõistluste ja rahvaliigade korraldamisega.

Uutel väljakutel peetakse esimene võistlus 2. augustil kell 18, kui seal selgitatakse maakonna rannavollemeistrid. Turniiri juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles