Orienteerujad võtavad mõõtu Lilli metsades

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Läti orienteerumisliidu ühine võistlussari jätkub eeloleval nädalavahetusel kahepäevase mõõduvõtuga Viljandimaal Lillis.
Eesti ja Läti orienteerumisliidu ühine võistlussari jätkub eeloleval nädalavahetusel kahepäevase mõõduvõtuga Viljandimaal Lillis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevadel Eesti ja Läti orienteerumisliidu ühisprojektina käima lükatud võistlussari jätkub eeloleval nädalavahetusel kahepäevase mõõduvõtuga «EOL Open» Viljandimaal Lillis.


Võistlus leiab aset ala harrastajate jaoks uutel maastikel, mille Eesti orienteerumisliit on ellu kutsunud spetsiaalselt Eesti-Läti orienteerumisliigale mõeldes ning mis peaks täitma lünka kesksuvises orienteerumiskalendris.

Korraldajate kinnitust mööda pakub Läti piiri äärne maastik tõelisi elamusi oma reljeefi ja läbitavuse poolest Teringi maastikukaitsealal.

Laupäeval algab võistluspäev kell 13, kui kavas on eraldistardiga lühirajavõistlus, pühapäeval kell 10 läheb lahti mõõduvõtt eraldistardiga tavarajal. Võistluskeskus ning stardi- ja finišiala on Lilli loodusmaja juures.

Korraldajate andmetel on oma osavõtust teada andnud 330 orienteerujat, osalejaid on kuuest riigist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles