Gunnar Klettenberg pälvis Riias teise koha

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg hobusega Novesta pälvis Riias sõidetud maailmakarikavõistlustel teise koha.
Gunnar Klettenberg hobusega Novesta pälvis Riias sõidetud maailmakarikavõistlustel teise koha. Foto: Külli Tedre

Viljandimaa takistussõitja Gunnar Klettenberg pälvis hobusega Bingo pühapäeval Riias sõidetud Kesk-Euroopa takistussõidu maailmakarikavõistluste grand prix’l teise koha.

Ümberhüpetega 160sentimeetriste takistustega parkuuri võitis venelane Vladimir Beletski hobusega Rocket­man 2, kolmanda koha sai samuti Venemaad esindav võistluspaar Arseni Špakovski ja Tibor P.

Eestlastest jõudsid nimetatud sõidus, mis oli ühtlasi Londoni olümpiamängude kvalifikatsioonivõistlus, auhinnakohtadele Rein Pill Virgin Expressiga ning Tiit Kivisild Cinnamoniga. Nad olid viies ja seitsmes. Sõidust võttis osa 29 võistluspaari, ümberhüpetele pääses viis.

Grand prix’le eelnenud 135sentimeetrises ümberhüpetega parkuuris sai Gunnar Klettenberg taas teise koha, sedapuhku hobusega Winston. Võitja oli nagu päeva põhisõiduski Beletski hobusega Copasetic. Nimetatud võistlejad olid ainsad, kes pääsesid ümberhüpetele.

Eestit esindavatest võistluspaaridest said auhinnakoha ka Rein Pill Touransiga ning Urmas Raag Laguna vd Roshovega. Nad olid neljas ja viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles