Pääsme saab vaid passitelgist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdi üksikpileteid saab tänavu osta vaid pileti- ja passikeskuse telgist. Mullu seisis rahvas pikas sabas, et pääseda spordihoones tegutsenud tantsuteatrisse.
Kontserdi üksikpileteid saab tänavu osta vaid pileti- ja passikeskuse telgist. Mullu seisis rahvas pikas sabas, et pääseda spordihoones tegutsenud tantsuteatrisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika festivalil on muudetud pääsmete müüki, nii et ka kontsertide üksikpileteid saab osta vaid pileti- ja passikeskuse telgist.

Kui varem tuli passi puudumise korral iga kontserdi algul selle toimumiskohas piletisabas seista, siis seekord saavad festivali külalised kõik vajalikud pääsmed soetada ühekorraga.

Folgi piletimüügipealiku Anu Rannu sõnul häiris endine süsteem külastajaid väga.

«Inimesed nurisesid, et said vaid tund enne kontserdi algust kohapealt pileti osta, mitte selle eest varem hoolitseda ja pikas sabas seismata muusikat nautida,» selgitas Rannu, miks korda muudeti. Tema sõnul ei tohiks muudatusest tüli tekkida, sest tehtud on head teavitustööd.

«Ma ei usu, et suuri muresid tekib. Kui inimesed tulevad oma passe käepaelteks vahetama, ütleme ka seda, et kõik piletid saab sealtsamast ära osta,» rääkis Rannu. Täpset müüki minevate üksikpiletite arvu ta öelda ei osanud, kuid kinnitas, et korraldajad võtsid arvesse varasematel festivalidel müüdud pääsmete arvu ja nii peaks pileteid jätkuma kõigile soovijatele.

XIX Viljandi pärimusmuusika festival avatakse neljapäeval kell 13 Kaevumäel. Folgi pileti- ja passikeskus asub toidutänaval Johan Laidoneri monumendi läheduses. Pileti- ja passikeskused on avatud kella 12—1 ning kohapeal saab tasuda nii sularahas kui kaardiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles