Tulevik alistas Tarvastu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel kohtusid Viljandi linnastaadionil Eesti meistrivõistluste teises liigas Viljandi Tulevik ja FC Tarvast. Vastasseis andis 3:1 võidu viljandlastele.


Lõppenud nädalavahetus kujunes edukaks ka kolmandas liigas pallivale Tuleviku duubelmeeskonnale, kes pühapäeval alistas võõral väljakul 3:0 EMÜ SK.

Reedel Tarvastu jalgpallureid võõrustanud Tuleviku klubi esinduskoosseis jäi mängu 32. minutil Priit Pärnpuu tabamusest kaotsusseisu, kuid viigistas seisu õige pea Raido Romani löögist. Teisel poolajal kindlustasid Janar Õunapi ja Jaanus Sireli väravad Tulevikule võidu.

«Meie meeskonna nõrk füüsis ja palav ilm ei soosinud ilusat mängu. Tekitasime kordamööda ohtlikke rünnakuid,» kirjeldas võistkonna mängiv treener Raiko Mutle klubi kodulehel esimesele väravale eelnenud mängupilti.

Treeneri sõnul oli rivaalmängule kohaselt ka ebameeldivat toorutsemist mõlemalt poolt.

Pühapäeval kolmandas liigas maaülikooli meeskonna alistanud Tuleviku II rivistuses olid resultatiivsed Oskar Kivilaan, Aivo Stern ja Aron Kristjan Korvu.

Kolmas Eesti meistrivõistluste teises liigas kaasa tegev Viljandimaa esindus Viljandi JK Kotkad jäid liiga 13. voorus võõrsil peetud kohtumises 0:6 alla HÜJK Emmastele.

Teise liiga järgmises voorus mängib meie meeskondadest ainsana koduväljakul Tulevik, kes 30. juulil on kell 12 Viljandi linnastaadionil vastamisi Türi Ganvixiga. Samal päeval kell 15 on järveäärsel kunstmurul koduväljaku eelis kasutada Tuleviku duubelkoosseisul, kelle kolmanda liiga 13. vooru vastane on FC Tabivere.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles