Viljandis tuleb suur võimlemispidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel festivalil pärjati Viljandi spordikooli ja võimlemisklubi Meetrum juunioride rühm laureaatiks.
Mullusel festivalil pärjati Viljandi spordikooli ja võimlemisklubi Meetrum juunioride rühm laureaatiks. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Homme peetakse Viljandi spordihoones festivali «Gymnafest» eelvoor, kus žürii ja publiku ette astub 35 Lõuna-Eesti võimlemisrühma.


12. korda teoks saaval üle-eestilisel rühmvõimlemisfestivalil osaleb üle 70 rühma ning seetõttu tuli korraldajail teha kaks eelvooru. Ülehomme koondub 37 rühma teiseks eelvooruks Tallinna Kalevi spordihalli.

Laupäeval kell 12 Viljandi spordihoones algavas eelvoorus esinevad rühmad Tartust, Paidest, Pärnust, Võrust, Kilingi-Nõmmelt ja Viljandist. Kodulinna publiku ette astuvad siinse klubi Meetrum treenerite Sirje Lõssovi ja Urve Tamme juhendatavad juuniorid.

«Gymnafestil» hinnatakse rühmasid kolmes grupis: lapsed ja noored, juuniorid ja seeniorid ning vähemalt 16-liikmelised koondrühmad.

Žürii hindab võimlemiskavade eakohasust, originaalsust, liikumise mitmekülgsust ja keerukust ning võimlejate treenitust.

Eelvoorude põhjal valib žürii välja paremad, kes pääsevad lõppkontserdile laureaaditiitli eest võistlema. «Gymnafesti» lõppkontsert on 6. detsembril Tartus A. Le Coqi spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles