Viljandlannad tegid Poolas neli tugevat mängu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Graumann (vasakul) ja Anu Ennok lõpetasid Euroopa meistrivõistluste etapi «Polish Masters» 13. kohaga.
Mari-Liis Graumann (vasakul) ja Anu Ennok lõpetasid Euroopa meistrivõistluste etapi «Polish Masters» 13. kohaga. Foto: Margus Ansu

Võrkpallurid Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok lõpetasid Poolas peetava rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistluste etapi «Polish Masters» 13. kohaga.
 


Viljandi võrkpallurite turniir lõppes pärast neljandat kohtumist, kui nad pidid miinusringi teises mängus tunnistama lätlannadest konkurentide minimaalset paremust kahes järjestikuses geimis.

Mari-Liis Graumann ja Anu Ennok pidasid Poolas neli matši. Avaringis võitsid nad bulgaarlannasid, kaotasid seejärel Sloveenia tandemile ning teenisid miinusringi avavooru kolmegimises vastasseisus võidu Poola võrkpallurite üle.

Samas kaasa mänginud kaksikõed Bratuhhinad lõpetasid samuti 13. kohaga, nemad kaotasid miinusringi teises kohtumises 1:2 sakslannadele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles