Päevaintervjuu: Eesti rokk jõuab lossimägedesse

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Nöps
Juhan Nöps Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna algavale festivalile «Rock Ramp» on korraldaja Juhan Nöpsi sõnul oodata rohkem inimesi kui eelmisel aastal.

Juhan Nöps, kas ettevalmistused käivad?

Jah, käivad küll, juba mitu päeva on väga kiire olnud. Eile õhtul hakati lava üles panema, festival ise algab täna Tehase kontsertidega.

Valuoja kooli staadionil käis koristus. Kas ka telkimisala valmistatakse juba ette?

Telkla kuulub tegelikult festivaliga paralleelselt aset leidva tsikliürituse «Motoramm» alla, telkimisala korraldusega tegelevad nemad.

Kui palju rahvast oodata on?

Praegu tundub, et tuleb rohkem inimesi kui eelmisel aastal — siis käis festivalil 3500 inimest. Meie külastajad on suhteliselt laisad eelmüügist ostjad, varasematel aastatel on enne festivali ostetud vähem kui pool piletitest.

«Rock Ramp» on kindlasti üks odavama piletiga Eesti festivale. Kuidas see on saavutatud?

Peamiselt välisartistide puudumisega. Eestis tehakse väga palju head muusikat, igast žanrist leiab midagi kuulamisväärset. Eesti bändide esinemisi käiakse vaatamas sama tundega nagu välismaa omi.

Kelle esinemist teie kõige rohkem ootate?

Lenna esinemist tahaks kindlasti näha. Giuseppe Perverdi Big Bandi etteaste tõotab samuti väga huvitav tulla. Ma pole neid kontserdil näinud, aga videote põhjal otsustades on show kompromiteeriv.

Miks peaks tulema «Rock Rambile»?

Sest see on parim võimalus toetada Eesti rokki ja mõnusalt aega veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles