Takistussõitja tõi Peterburist võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud nädalavahetusel võitis Viljandimaa parim takistussõitja Gunnar Klettenberg Peterburis maailmakarikavõistluste etapi ning see tähendas talle eelmise aasta edu kordamist.

Läinud aasta võitjana Venemaale sõitnud Klettenberg ei saanud pühapäevasele põhivõistlusele eelnenud sõitudes eriti säravaid tulemusi. Reedel kavas olnud 145 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris jõudis ta Bingoga kolmandale kohale ning järgmisel päeval oli 150sentimeetrises parkuuris viies.

Nädalalõpu kõige olulisemas sõidus läbisid Klettenberg ja Bingo põhivõistluse puhtalt ning pääsesid koos nelja konkurendiga ümberhüpetele. Finalistidest eksis seal korra teine ümberhüpetele pääsenud eestlane Tiit Kivisild hobusega Torrero.

Kui nädal varem Eestis peetud maailmakarikavõistluste etapil jäi Klettenbergil ja Bingol puudu kiirusest ning seetõttu tuli neil rahulduda kolmanda kohaga, siis nüüd näitas Bingo, kui kiiresti ta sõita suudab. Tasuks oli esikoht.

Viiendale kohale platseerusid Tiit Kivisild ja Torrero. Kümnendana lõpetasid Urmas Raag ja Axel. Üldse osales 25 võistluspaari.

Nüüd on takistussõitjad jõudnud Riiga, kus sel nädalalõpul peetakse järjekordne maailmakarikavõistluste etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles