Pärsti volikogu kinnitab mõisa remontija

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Pärsti volikogu võtab täna vastu Heimtali mõisa renoveerimiseks tehtud parima pakkumise ja teised ehitusfirmad seda järgmise kuu jooksul ei vaidlusta, algab mõisahoone uuendamine juba uue aasta algul.


Volikogule esitatud eelnõu kohaselt peaks Raudna põhikooli hoonet hakkama remontima aktsiaselts Remet, kes on lubanud töö valmis teha 18,3 miljoni krooni eest. Ehitus käib kahes osas ning valmis peab see olema 2010. aasta juulis.



Sadakond Heimtali mõisas koolis käivat last jätkab samas hoones õppimist ka ehitustööde ajal. Selleks on koolihoone jagatud kahte ossa ning vanemate õpilaste tunnid on hiljuti valminud spordihoone klassiruumides.

Ehitusrahast suure osa saab vald Euroopa Liidu regionaalarengu fondi kaudu, viis miljonit krooni tuleb aga vallal laenu võtta.

Ehituse hind on 18,3 miljonit krooni, kuid koos sisustuse ning muude kuludega läheb ettevõtmine maksma 20-22 miljonit krooni.

Raudna kooli lähedusse rajatud suur spordihoone läks koos ringtalli müüride taastamisega maksma ligi 60 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles