Kooli võimla saab juubeli puhul tuleristsed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Jakobsoni gümnaasiumi õpilased tähistavad neljapäeval õppeasutuse 100. aastapäeva spordivõistlustega. Neile järgneb Marek Sadama ja Toomas Lauri kontsert, millele on oodatud ka vilistlased.


Jakobsoni gümnaasiumi huvijuht Ave Alvre rääkis, et kuigi vilistlased tähistasid kooli aastapäeva juba septembris, korraldatakse õpilaste üritused käesoleva nädala lõpul.



Sündmused algavad neljapäeval kell 16, mil on kavas traditsiooniline taskulampidega teatejooks ümber koolimaja. Start antakse kooli staadionipoolses hoovis.



Kell 17 asuvad äsja valminud võimlas korvpallilahingut pidama kooli neiud ja vilistlased. Tund hiljem astuvad palliplatsile noormeeste ja vilistlaste võistkond. Alvre kinnitusel on need korvpallivõistlused esimesed, mis äsja remondist tulnud võimlas peetakse.



Kell 19.30 laulavad gümnaasiumi aulas kooli vilistlane Marek Sadam ja tema kaaslane Toomas Laur lugusid oma hiljuti ilmunud plaadilt «Kirjad maale». Kontserdile on oodatud õpilased, vilistlased, endised õpetajad ja teised huvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles