Halliste saab rattateele euroabi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Halliste vald saab 166 431 eurot, et ehitada käesoleva aasta lõpul või järgmise algul jalgratturite ja jalakäijate tarbeks 1,1 kilomeetri pikkune tee, mis ühendaks kooli alevikuga.

Regionaalminister Siim Kiisler kinnitas neljapäeval kergliiklusteede kava, mille alusel toetatakse jalg- ja jalgrattateede ehitamist omavalitsustes 3,8 miljoni euroga. Viljandimaalt pääses põhinimekirja 16 projekti sekka ainsana Halliste valla oma.

Reservi arvatud projektide seas on teisel kohal Tarvastu valla plaan ühendada kergliiklusteega Mustla ja Soe. Selle töö tarbeks küsib vald 307 163 eurot. Reservis on 27 omavalitsust.

«Tänavu esimest korda rakendatud kergliiklusteede toetusskeemi taotlejate suur hulk näitab, et omavalitsuste huvi sellise programmi vastu on suur,» lausus minister Kiisler. Ta lisas, et kahjuks ei jätku kõikide toetusetaotlejate soovide rahudamiseks raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles