Infotelefonil jutule pääsemiseks tuli oodata ligi pool tundi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Üks “Sakala” poole pöördunud viljandlanna kirjeldas, kuidas ta pidi ühe suure firma infotelefonil 25 minutit ootejärjekorras ootama, et saada selgitust talle saadetud arvele.

“Korduvalt öeldi mulle robothäälel, et minu kõnele vastatakse esimesel võimalusel ning seejärel pandi mind taas ootele,” meenutas naine ja jätkas naljatades, et sellisel juhul võiks ka kliendil võimaldada tasuda arve esimesel võimalusel.

Pika ootamise järel õnnestus naisel klienditeenindajaga ühendust saada ning selgus, et kaua toru otsas oodanud naise arvega oli tõepoolest segadusi, mis vajasid lahendamist. Pika ootamise eest tuli naisel aga hiljem tasuda tavalisest suurem telefoniarve.

“Sakala” on kirjutamas artiklit erinevate ettevõtete ja ametite infotelefonidest ning ootab selleks ka lugejate abi. Kui teil on juhuseid, kus infotelefoni ootejärjekorras on tulnud oodata kümneid minuteid või olete telefonile vastanud klienditeenindajatelt saanud ebakompetentset nõu või jäänud hoopis abita, ootab toimetus teie meenutusi.

Samuti on oodatud lugejate kirjeldused selliste juhuste kohta, kus neile langes osaks väga hea ja asjatundlik teenindus.

“Sakalaga” saab ühendust läbi vihjeliini. Samuti võib e-kirja saata aadressile sakala@sakalakirjastus.ee või helistada tööpäeval kella 10 ja 18 vahel telefonil 433 0047.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles