Laua viina vargus viis mehe jaaniõhtul pikaks ajaks vanglasse (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebaõnnestunud katsed varastada pudelit viina viis mehe ligi kaheks aastaks trellide taha.
Ebaõnnestunud katsed varastada pudelit viina viis mehe ligi kaheks aastaks trellide taha. Foto: Elmo Riig

Kolme aasta jooksul kahel korral joobes juhtimise ning korra viina sarivarguse eest ikka ja jälle tingimisi vangi mõistetud Rainer vabadusele said otsustavaks jaaniõhtul Viljandis toime pandud kaks viinapudeli vargust. Nüüd peab ta aasta ja kümme kuud vanglas olema.

Varasemalt juba pooleteise aasta pikkust tingimisi vangistust kandnud mees oli jaaniõhtul Viljandis ning kella 16.15 ajal püüdis ta Rimist varastada pudelit Laua viina. 59 minutit hiljem oli ta kesklinna Selveris ja näppas sealt teist pudelit Laua viina.

Juba samal õhtul oli ta varguste eest politseimajas ning uuesti vabadusse pääseb ta siis, kui kohtu määratud vangistus on kantud.

45-aastase Raineri jaoks oli esimene kogemus kohtu ees seista 2015. aasta jaanuaris, kui talle mõisteti Kuressaare kohtumajas tingimisi kuue kuu pikkune vangistus joobnuna auto juhtimise eest.

2016. aasta oktoobri lõpus hakkas Rainer Kuressaares asuvast SuperAlko kauplusest äkki hasartselt viina varastama. 25. oktoobril tabati ta kell 17.56 varastatud viinapudeliga Vol 32 kassaleti juures. Päev hiljem täpselt samal kellaajal jäi ta sama viina pudeliga taas samas poes vargusega turvamehele vahele.

Järgmisel päeval oli ta samas poes poolteist tundi hiljem ning taas tabati ta sama viina varastamas. Möödus paar päeva ning Müllerson oli jälle samas poes sama viinapudeli kallal.

10. novembril mõisteti Rainerile Saaremaa kohtumajas korduvate varguste eest neli kuud vangistust senisele lisaks, kuid vanglasse meest veel ei saadetud.
 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles