Viljandi maavanem otsib perearsti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Perearst Agnes Leesmäe pensionile siirdumise tõttu kuulutas maavanem välja konkursi, et leida uus perearst, kes hakkaks ravima Viljandi linna ning Pärsti ja Saarepeedi valla inimesi.

Agnes Leesmäe on laste- ja perearstina töötanud üle 40 aasta.

Viljandi maavalitsuse sotsiaalala peaspetsialist Luule Vitsur selgitas, et konkursi teel praksise saanud arsti ülesanne on osutada perearstiabi määratud teeninduspiirkonnas. Nimistu suurus oli eelmise aasta viimasel päeval 1737 inimest.

«Uuel perearstil peab olema võimalik alustada praktiseerimist 1. oktoobrist. Mõistagi peavad tal olema perearsti kvalifikatsioon ja õigus töötada Eesti Vabariigis arstina,» ütles Vitsur.

Täpsemat infot konkursi kohta saab Viljandi maavalitsuse veebilehelt. Konkursil osalemise avaldusi ootab maavalitsus perearstidelt 12. augustini.

Viljandimaal on 31 perearsti nimistut. Kõigil neil on praegu kas oma arst või asendusarst. Viimati asusid kaks perearsti asendusarsti ametisse tänavu juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles