Öine külm meelitas autojuhid rehve vahetama

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna öösel nullini langenud temperatuuri ning ilma jätkuvat külmenemist ennustava prognoosi mõjul on täna hommikul rehvivahetustöökodade uste taga pikad järjekorrad.


Vana-Võidu autokeskuses oli kella poole üheteistkümne paiku järjekorras 25 autot ning firma juhataja Loit Kivistiku hinnangul tuleb viimastel autojuhtidel oodata ligi kolm tundi, enne kui järjekord nendeni jõuab.


Viljandis asuva ettevõtte Atsi Rehvid juhataja Peeter Treial nentis, et hommikust alates on tööd varasemaga võrreldes palju rohkem. «Praegu on järgmised paar päeva juba kinni,» nentis ta.
Tema sõnul oleks autojuhil mõistlik enne töökotta minekut aeg telefoni teel kokku leppida, sest elavas järjekorras enam vastu ei võeta. «Praegu on järjekord paar päeva, aga tunni aja pärast võib see juba kolm päeva olla,» lausus Treial kella 11 ajal.
Ilmaprognoosi järgi on sel nädalal külmakraade oodata öisel ajal, kuid nädala teisel poolel on külma oodata ka päeval. Lume- või lörtsisadu ennustatakse alates homsest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles