Viljandimaa keskerakondlased toetavad Edgar Savisaart

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse koosolekul esitati erakonna kongressile esimehe kandidaadiks senine juht Edgar Savisaar.

Edgar Savisaar viibis sel nädalavahetusel Suure-Jaani vallas, Võlli külas olnud Keskerakonna Viljandimaa ja Pärnu linna piirkonna ühistel suvepäevadel. Seal esines ta ettekandega Eesti poliitmaastiku tänastest arengutest ning vastas rohketele küsimustele.

Juhatuse liikme kandidaatideks esitati Kalev Kallo, Priit Toobal, Ester Tuiksoo, Aadu Must, Jaanus Karilaid, Taavi Aas, Arvo Sarapuu ja Viljandi linnavalitsuse liige Helmut Hallemaa.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ning revisjonikomisjoni liikmekandidaadiks Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse liige Aare Järvik.

Eesti Keskerakonna XIII Kongress on 27. augustil Tallinnas, Nokia Kontserdimajas.

Partei Viljandimaa piirkond on oma 585 liikmega üks suuremaid. Kongressile sõidab siit 73 erakonna liiget. Lisaks on kongressile delegaatidena palutud Eesti Keskerakonna asutajaliikmed, Viljandimaalt on nendeks erakonna piirkonna juhatuse liige ja Abja vallavanem Peeter Rahnel ning erakonna Viljandimaa piirkonna esimees Helmut Hallemaa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles