Uus juhataja tahab leida spordibaasile lisaväärtust

Sigrid Koorep
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli.
Holstre-Polli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Holstre-Polli spordi- ja puhkebaasis vahetus juuni lõpul taas juhataja. Seekord valiti tervisekompleksi juhtima Ain Kuresoo, kes on seadnud eesmärgiks keskus kahjumist välja tuua.

Ühe variandina näeb Kuresoo, et sinna võiks tuua treeninggruppe väljastpoolt, võib-olla lausa Eesti koondise. «Praegu seab piirid see, et meil pole jõusaali. Järgmisel aastal tuleb see puudus kõrvaldada,» rääkis nädalapäevad ametis olnud juhataja.

«Praegu töötab keskus päris suure miinusega ja küsimus ongi, kuidas saada võimalikult nulli lähedale või isegi plussi,» lausus Ain Kuresoo.

Ta tõdes, et tuleb välja mõelda lisaväärtus, mis paika teistest eristaks. «Seni on baas toiminud suhteliselt spordikeskselt, aga peame mõtlema ka spordikaugetele inimestele. Näiteks kui siia tuleb pere, mille üks liige teeb sporti, teine aga mitte, peavad mõlemad tegevust leidma,» rääkis juhataja tulevikuplaanidest.

Kuresoo sõnul pole neid veel seminari- ja konverentsiteenuse pakkujana avastatud, aga muidu on suvehooaeg Holstre-Pollis tihe. «Augusti lõpuni on siin treeninglaagrid mitmelt poolt Eestist,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles