Tervisekeskus leidis uue omaniku

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi terviseskuse uued omanikud kiireid muudatusi ei plaani.
Viljandi terviseskuse uued omanikud kiireid muudatusi ei plaani. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilsel istungil kinnitas Viljandi linnavalitsus Viljandi tervisekeskuse võõrandamise eelläbirääkimistega pakkumise võitjaks osaühingu MediCap Holding.

Abilinnapea Rein Triisa ütles, et arvesse läksid nii summa kui kontseptsioon. «Pakkumises oli raha osa 95 ja kontseptsiooni oma viis protsenti,» täpsustas ta.

MediCap Holdingust sai tervisekeskuses aktsiate omanik 363 600 euro eest.

Osaühingu juhatuse esimees Erki Mölder ütles, et MediCap Holdingu kindel plaan on jätkata Viljandi tervisekeskuses meditsiiniteenuste osutamist. Tema arvates peavad seal edasi töötama nii eri- kui perearstid, samuti apteek.

«Mingeid kiireid muudatusi meil kindlasti kavas ei ole. Edaspidi, kui meil õnnestub omandada tervisekeskusi teistes linnades, tahaksime leida tugevaid eriarste, kes on valmis meil töötama. See parandaks viljandlaste ravivõimalusi,» rääkis Erki Mölder.

Ta pidas tähtsaks ka majas töötavatele arstidele heade täiendusvõimaluste pakkumist. Selle, kas praegune juhataja Kalvi Märtin jätkab või ei, jättis Erki Mölder esialgu lahtiseks.

Kui MediCap Holdingu omanikustaatus on lõplikult kindel, on kavas kohtuda majas töötavate arstidega, et tulevikuplaane selgitada ja arutada.

MediCap Holding on Eesti suurima erakapitalile kuuluva laboridiagnostikaettevõtte Quattromed HTI Laborid ning mitme teise meditsiiniasutuse omanik. Quattromed HTI Laborid tegutseb Viljandi tervisekeskuses juba praegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles