Omniva otsib Eesti ilusaimat postkasti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Postimees ja Omniva asuvad otsima Eesti ilusaimat postkasti.
Ajaleht Postimees ja Omniva asuvad otsima Eesti ilusaimat postkasti. Foto: Omniva

Ajaleht Postimees ja Omniva asuvad Eesti ilusaima postkasti otsingutele. Inimestel palutakse saata pilte oma kodu kaunistavast põnevast postkastist.

«Hooldatud postkastis ei saa saadetised kahjustada, see teeb meie ümbruse ilusamaks ning selle üle tunnevad heameelt ka kirjakandjad, kelle töö läheb kiiremini. Teeme oma kodu visiitkaardid Eesti sajandaks sünnipäevaks ilusaks!» kutsus Omniva jaotusvõrgu juht Jaak Saar kõiki võistlusel osalema.

Et meisterdamise rõõm oleks suurem, panevad Omniva ja Eesti Meedia välja hulganisti toredaid auhindu. Peaauhind on 500-eurone Bauhofi kinkekaart. Kolme ilusamat postkasti igas maakonnas hinnatakse Postimehe paberlehe aastatellimusega. Lisaks saavad kõik pildi saatjad lugeda kuu aega tasuta kõiki Postimehe digiartikleid.

Selleks, et töö ladusamalt läheks, on Omniva ette valmistanud sobiva postkasti joonise ning meisterdamise video. Ühtlasi tasub inspiratsiooniks jälgida Omniva Facebooki ja Instagrami, kus jagatakse näiteid eeskujulikest postkastidest.

Fotosid oodatakse veebiaadressil postimees.ee/postkast 6. augustini, misjärel algab 13. augustil Postimehe keskkonnas rahvahääletus. Võitjad kuulutatakse välja 27. augustil.

Peaauhinna võidab rahvahääletusel, kirjakandjatelt ja žüriilt enim hääli saanud postkast. Rahvahääletusel enim hääli saanud postkast pärjatakse rahva lemmiku tiitliga. Žürii valib võitjad kategooriates «Žürii lemmik» ja «Fantaasiapostkast» ning kirjakandjad  oma lemmiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles