Võrkpallinaiskond astus eile poolfinaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis peetakse Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste kolmas finaalmäng.
Viljandis peetakse Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste kolmas finaalmäng. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Tartus Eesti naiste karikavõistluste veerandfinaalis oli Viljandi Metall teist korda üle naiskonnast TÜ/Eeden, seekord geimidega 3:1.


Viljandi Metalli ja TÜ/Eedeni kahe karikavõistluste veerandfinaali kokkuvõttes oli viljandlannade edu 6:1, sest nende esimene omavaheline vastasseis Viljandis andis tulemuseks 3:0.



Alates poolfinaalidest selgitavad naiskonnad karikaturniiril edasipääseja ühe kohtumise põhjal. Viljandi Metall mängib poolfinaalis Tallinna Ülikooliga. Seda, kus ja millal vastasseis aset leiab, pole Viljandi võistkonna esindaja Margus Keerutaja sõnul veel kokku lepitud, küll aga on teada, et naiste karikavõistluste finaalkohtumine leiab aset 6. detsembril Viljandi spordihoones. See, kas ka kodunaiskond platsile pääseb, selgub paari nädala jooksul.



Eesti naiste meistriliigas Salestar algab eeloleval pühapäeval põhiturniiri esimene ring. Viljandi Metall kohtub kell 14 Pärnu rabahallis suvepealinna võrkpalliklubi esindusega. Koduses Viljandi spordihoone saalis saab naiskonnale kaasa elada 20. novembril, mil kell 18.45 algavas mängus on tema vastane TÜ/Eeden.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles