Sirle Kalma algatas ahistajale klaperjahi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirle Kalma
Sirle Kalma Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eilses «Pealtnägijas» kirjeldatud juhtum, kus hispaania neiut teeselnud isik võis viia Viljandi noormehe enesetapuni, tõi juba esimese päevaga kümnete noormeeste tunnistusi, et salapärane ahistaja on ka nendega suhelnud, kirjutab Postimees.ee


Postimees.ee

loo kommentaarides väidab kümme erinevat autorit, et «Elisha» on ka nendega ühendust võtnud.



«Rääkis et tuleb Hispaaniast, et tal on Nõmmel oma maja jne. Et ta on siin vahetusõpilane, kui küsisin kooli, oli vait tunnike ning vastas et Audentes. Põhiline oli see et ajas moosijuttu millest mina välja ei teinud,» kirjutab kommentaator Markus.

Hukkunud noormehe tädi Sirle Kalma alustas veebilehel http://pedofiil.politsei.com/ info kogumist võimaliku ahistaja isiku kohta ning pani inimesele, kes tema isiku tuvastamisele kaasa aitab, välja preemia.

Kalma sõnul on temaga praeguseks kontakteerunud mitukümmend võimalikku ohvrit ning inimest vihjetega. Saadud info lubas naine politseile edasi anda, lootes, et see paneb ametivõime samuti aktiivsemalt tegutsema.

Ahistaja kontod suhtlusportaalis rate.ee, millele Kalma loodud lehel viidatakse, on praeguseks suletud, samuti on blokeeritud mitmed samade kasutajanimedega välisriikide suhtlusportaalides loodud kontod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles