Viljandi mees esindab superliigas Eestit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi mitmevõistleja Tarmo Riitmuru esindab algaval nädalavahetusel Poolas peetaval Euroopa mitmevõistluse superliiga jõuproovil Eesti koondist ning üritab seal teha uut isiklikku rekordit.

«Tervislik seisund on talutav ja vorm hea,» hindas Riitmuru oma seisu enne superliiga starti. «Lähen tegema isiklikku rekordit.»

Riitmuru nentis, et pole suutnud seni kümnevõistluses oma võimeid täielikult realiseerida. «Minu isiklikud rekordid annavad kokku 8200 punkti, aga ma pole head mitmevõistlust veel kokku saanud,» nentis ta. Mehe isiklik rekord on praegu 7694 punkti.

Ehkki superliiga stardinimekiri pole veel selge, uskus Riitmuru, et seal võistleb nii maailma tippklassi kuuluvaid sportlasi kui keskmikke. «Konkurents on seal hea,» arvas ta.

Eesti kümnevõistluskoondise esinumbrina sõidab Poola Andres Raja, kelle isiklik rekord ulatub üle 8000 punkti. Lisaks on meeskonnas Mikk-Mihkel Arro ja Kaarel Jõeväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles