Olustveres saab tunnistuse poolteistsada oskustöölist

Sigrid Koorep
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool saadab juuli alguseks tööpõllule 155 lõpetajat.

Õppeosakonna sekretär Helme Uusen rääkis, et koos talviste lõpetajatega on praeguseks tunnistuse saanud 120 õpilast ning 1. juulil lisandub veel 35 põllumajanduseriala õppekava läbijat, kes on õppinud töötamise kõrvalt.

Enne jaanipäeva said Olustvere lossis kutsekooli lõputunnistuse seitsme eriala lõpetajad. Suurim hulk haridust tõendavaid dokumente anti 20 maaturismi teeninduse eriala lõpetanule. Kõige vähem lõpetajaid, nimelt neli, oli turismikorralduses.

Uuseni sõnul on kooli astuda soovijate hulk eelmiste aastatega võrreldes enam-vähem sama.

«Praegu, kui vastuvõtu algusest on möödas kaks nädalat, tundub suurim huvi töö kõrvalt õppimise erialadest olevat tekstiilitöö vastu,» lausus ta ning lisas, et põllumajanduse ja koka eriala on samuti kindlalt noorte huviorbiidis.

Vastuvõtt Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli algas juuni keskpaigas ning kestab 19. augustini. Sesoon­õppe rühmadesse saab kandideerida 20. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles