Abja vald soovib jõulupuud kingiks

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu
Jõulupuu Foto: Elmo Riig / Sakala

Abja vald, kes on paaril viimasel aastal metskonnast jõulukuuse kingituseks saanud, pöördus avalikult kõigi poole sooviga leida annetusena ka tänavune jõulupuu.


Abja valla kodulehel seisab pöördumine, kus vald kutsub maa- ja metsaomanikke üles annetama Abja-Paluoja linna keskparki paigaldatavat jõulukuuske. Puu peab vastama teatud nõuetele ja kasvama ligipääsetavas kohas.



Nagu ütles vallavanem Peeter Rahnel, ei ole suuremat reklaami kingi otsimisele kavas teha. «Seni keegi midagi pakkunud ei ole,» nentis ta eile. «Aga teade sai ka alles eelmisel nädalal üles.»



Juhuse peale vald tema sõnul siiski ootama ei jää ja kavatseb ise suurematelt metsaomanikelt kingituse võimalikkuse kohta uurida.


Vald lihtsalt küsis



Peeter Rahnel toonitas, et vald on väga tänulik Jäärja metskonnale, kes oli jõulupuu kinkinud kahel eelmisel aastal.



Rahaline kokkuhoid pole vallavanema kinnitust mööda esmatähtis, aga mitte ka ebaoluline.



Riigimetsa majandamise keskuse Viljandimaa metskonna metsaülem Elor Ilmet ütles, et ümberkorralduste tõttu tänavu juulikuust Jäärja metskonda enam pole, vaid töötab üks ja ühtne Viljandimaa metskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles