Ilmar Kütt jätkab tööd olümpiaorganisatsiooni juhatuses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Kütt
Ilmar Kütt Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval aset leidnud Eesti Olümpiakomitee (EOK) täiskogu koosolekul valiti järgnevaks neljaks aastaks EOK presidendiks Mart Siimann, asepresidentideks Toomas Savi ja Neinar Seli. EOK peasekretärina jätkab Toomas Tõnise.


EOK presidendi kohale kandideeris vaid Siimann. Asepresidendikandidaadid olid peale Savi ja Neli veel Erki Nool ning Jüri Tamm.

EOK 17-liikmelisse täitevkomitee kooseisu valiti ka Viljandi maavalitsuse haridus-, kultuuri ja sotsiaalosakonna juhataja Ilmar Kütt, kes kuulus selle koosseisu ka eelmisel perioodil. Lisaks eelpoolnimetatutele kuuluvad täitevkomitesse veel Peep Aaviksoo, Kaia Jäppinen, Rein Kilk, Oliver Kruuda, Jüri Käo, Ilmar Kütt, Ivari Padar, Vilja Savisaar, Urmas Sõõrumaa, Erich Teigamägi, Jaan Toots.

EOK täitevkomiteeks nimetatakse organisatsiooni tegevust juhtivat ja teda esindavat 17 liikmelist juhatust kuhu kuulavad EOK president, kaks asepresidenti ja peasekretär ning 13 liiget.

Copy
Tagasi üles