Rannas rassivad triatlonistid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme peetakse Viljandi järve ääres seitsmes Mulgi-Jaani triatlon. Et tegemist on Eesti karikavõistluste etapiga, on Viljandisse oodata riigi selle ala paremikku.

Võistlusel on kavas kolme raskusastme ja kestusega distantsid ning tippude kõrval on osalema oodatud kõik teisedki huvilised, nii lapsed, veteranid, harrastajad kui algajad.

Lühim distants koosneb 100 m ujumisest, 5 km jalgrattasõidust ja 1,5 km jooksust. See on kavas noorimatele spordihuvilistele. Veidi vanematele noortele ja harrastajatele on mõeldud keskmise pikkusega rada (250 m ujumist, 10 km rattasõitu ja 2 km jooksu) ning eliit- ja A-klassile, juunioridele ja veteranidele pikk võistlusmaa (750 m ujumist, 20 km rattasõitu ja 5 km jooksu).

Võistluste stardipaik ja vahetusala on Viljandi järve rannas. Jalgrattasõidu marsruudid kulgevad Viljandi tänavatel ja maakonnas, jooksudistantsid linnatänavatel, lossimägedes ja Huntaugul ning ujutakse Viljandi järves.

Võistluspäeva alustab kell 11 lasteklass, kolmveerand tundi hiljem saavad stardi noored ja harrastajad ning kell 13 lähetatakse rajale triatloni sprindidistantsil osalejad. Osalejate registreerimine algab võistluspaigas tund enne esimest starti, kell 10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles