Kalle Jents astus Peep Aru kohale

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Jents
Kalle Jents Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval oli koos Reformierakonna Viljandi maakonnaorganisatsiooni juhatus ning selle uueks juhiks valiti riigikogu liige Kalle Jents.

Kaheksa aastat Reformierakonna Viljandi maakonnaorganisatsiooni juhtinud Peep Aru seekord juhiks ei kandideerinud. Peep Aru juhtimise ajal on Reformierakonna liikmete arv Viljandimaal kasvanud 150-lt 1062-ni. Viljandimaal on Reformierakonnal liikmete arvult kõige suurem maakonnaorganisatsioon.

«Kaheksa aastat on olnud toimekas aeg, kuid ka üksjagu koormav. Tahan senisest enam pühenduda riigikogu tööle ja perele,» ütles Aru, kes parlamendis juhib julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni.

Viljandimaa 15 omavalitsusest on Reformierakonnal piirkondlik organisatsioon 11-s. «Ühe eesmärgina näengi erakonna piirkondade moodustamist kõigis omavalitsustes,» lausus uueks maakonnajuhiks valitud Kalle Jents.

Praegune Viljandi linnapea Loit Kivistik valiti eile erakonna Viljandi linnaorganisatsiooni juhiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles