Kotkad pudenesid väikeste sarjast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi JK Kotkad meeskonna võidukäik Eesti väikestel jalgpallikarikavõistlustel lõppes kolmapäeval, kui ta pidi koduväljakul tunnistama Tabasalu Palliklubi 3:0 paremust. See oli sarja neljanda ringi kohtumine ehk mäng pääsu eest kaheksa parema sekka.


Turniiril ainsa Viljandimaa jalgpallimeeskonnana 16 parema sekka jõudnud Viljandi JK Kotkad võitis aprillis avaringis lisaajale läinud kohtumises 4:2 FC Ararat TTÜ-d, mais oli ta 11:0 üle FC Kiiust ning juuni algul alistas 1:0 Sillamäe JK Kalevi teise koosseisu. Kõik neli kohtumist said viljandlased pidada koduväljakul.

Samas sarjas tegi kaasa veel kaks Viljandimaa meeskonda: Suure-Jaani United ja SK Tääksi. Suure-Jaani United võitis esimeses ringis 3:1 FC Aspeni, ent pidi seejärel tunnistama meeskonna FC Ühinenud Depood 5:2 paremust. Loosi soosingul otse teise ringi ehk 1/32finaali jõudnud SK Tääksile lõppes karikasari 0:1 allajäämisega FC Haibale.

Kolmapäeval loositi jalgpalliliidus ka Eesti 2012. aasta karikavõistluste avaringi ehk 1/64finaali paarid. Meistrivõistluste teises liigas osalev Viljandi Tulevik läheb seal vastamisi kolmanda liiga meeskonnaga FC Ararat TTÜ, FC Viljandi meistriliiga koosseis peab oma avamängu teise liigasse kuuluva Tallinna JK Kaitseliit Kaleviga. Kohtumiste ajad on jalgpalliliidus veel täpsustamisel.

Samuti end karikavõistlustele registreerinud SK Tääksit saatis selleski sarjas loosiõnn. Nagu väikestel karikavõistlustel, pääses Suure-Jaani valla esindus taas otse teise ringi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles