Tulevikult võeti võidupunktid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik juht ja meeskonna mängiv treener Raiko Mutle
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik juht ja meeskonna mängiv treener Raiko Mutle Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik pühapäeval meistrivõistluste teises liigas teenitud 4:1 võit Rummu Dünamo üle muudeti hiljem -:1 kaotuseks, sest viljandlased kasutasid väljakul nii-öelda registreerimata mängijat.


Eesti jalgpalliliidu selgitust mööda osales teise liiga 10. voorus Tuleviku ja Rummu Dünamo kohtumises Viljandi koosseisus registreerimata mängija Gerdo Juhkam. Juhkam, kes on kirjas klubi duubelkoosseisus, osales kuuendas teise liiga kohtumises ning liiga juhendi järgi pole see lubatud.

«Klubi juhi ja treenerina vabandan kõigi meie poolehoidjate ja mängijate ees,» vahendas meeskonna koduleht Tuleviku treeneri Raiko Mutle sõnu. «Peale minu pole siin kedagi süüdistada — reeglite mittetundmine ei vabasta nende täitmisest. Tegime ilusa mängu ja olime kindlasti kolme punkti väärt. Nüüd peame näitama veelgi paremat meeskondlikku koostööd, et tabeli etteotsa tagasi ronida.»

Pärast kümnenda vooru tulemuse tühistamist langes Viljandi esindus turniiritabelis viiendale positsioonile.

Kümnes voor ei sujunud lõbusalt teiselegi Viljandi võistkonnale JK Kotkale, kes reedel pidi koduväljakul 1:4 alla vanduma Tartu HaServile. Samas voorus osutus aga võidukaks FC Tarvastu, kes laupäeval teenis kodusel Soe staadionil 3:0 võidu FC Nõmme Unitedi üle.

Teise liiga Lõuna-Lääne grupi turniiritabelit juhib 27 punktiga JK Luunja. 20 punkti korjanud Tulevik on viies, temast punkt enam on kirjas kahel Tartu koosseisul HaServil ja Tammeka teisel. Turniiritabeli teisel kohal paikneva Paide Kumakese edu viljandlaste ees on kahe punkti suurune.

FC Tarvastu meeskond on kümne mänguga korjanud 12 ning Viljandi JK Kotkad kuus punkti ning nende kohad on vastavalt 10. ja 12.

Eeloleval nädalavahetusel mängib FC Tarvastu pühapäeval võõral väljakul Rummu Dünamoga, Viljandi JK Kotkad Tartus sealse SK 10 Premiumiga. Sama vooru Tuleviku ja Tammeka teise mäng on nihutatud 8. oktoobrile, sest pühapäeval peetakse Viljandi staadionil Starmani vutipidu. Sellegi poolest astuvad samad meeskonnad kell 12 väljakule, et pidada liiga 24. vooru kohtumist.

Oma teise järjestikuse võidu sai kirja meistrivõistluste kolmandas liigas mängiva Tuleviku klubi duubelmeeskond, kes alistas kodupubliku ees 4:2 FC Otepää. Tuleviku teine hoiab kolmanda liiga Lõuna grupi 12 meeskonna konkurentsis viie võidu ja viie kaotusega tabelis viiendat kohta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles