Mõisakülas töötab taas juuksur

, «Lõuna-Mulgimaa» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõisaküla linnapea ütles eelmisel nädalal juuksurisalongi avades, et ei mäletagi aega, mil mõisakülalased said viimati oma linnas juuksuri juures käia.

Ilusalong avas Mõisakülas uksed läinud laupäeval. Linnapea Ervin Tambergi sõnul on see kohalikule rahvale suur sündmus.

Linn oli firma omanikku Tauri Õigust aidanud 639 euro suuruse starditoetusega. Sisustuse ja seadmete soetamisel oli abistanud Ettevõtluse Arendamise sihtasutus.

«Väga hea, et selle asja ette võtsite,» tunnustas Ervin Tamberg salongi avamisel Tauri Õigust ja noort väljaõppinud juuksurit Marju Lamberit. Kiitsid ka need, kes olid tulnud uut töötuba uudistama.

«Oli võimalust ja tahtmist,» kirjeldas Tauri Õigus eelmise aasta oktoobris tekkinud mõtte teostamist. «Põrandad, laed ja uksed — kõik vahetasime vanas remontimata korteris välja.»

Lisaks juukselõikusele saab Pärnu tänava äärses salongis lasta juukseid värvida ja lokkida ning panna juuksepikendusi. Umbes aasta pärast, kui on renoveeritud ja sisustatud kaks ootel seisvat tuba, on kavas pakkuda klientidele küüntehooldust, massaaži ja iluravi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles