Jääväljak ootab lustima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jääväljak on homsest taas valmis uisutajaid vastu võtma.


Sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liikme Aivar Talveti sõnul on seal uisutamine hooaja kahel esimesel päeval tasuta.
«Eks tasuta päevad ole eelkõige reklaam,» põhjendas ta niisugust otsust.

Tulevast nädalast tuleb uisulusti eest juba pilet lunastada, ent sihtasutus pole siiski üldise hinnatõusuralliga kaasa läinud ja jätkab eelmise hooaja hindadega: täiskasvanutele maksab pilet 40 ja alla 14-aastastele 20 krooni ning alla 7-aastastele on see lõbu tasuta.

Argipäevadel on jääväljak hommikuti koolide ja õhtuti kõigi huviliste päralt. Samas rõhutas Aivar Talvet, et enne uisutama asutamist on mõistlik uurida nende kodulehte, sest jääd kasutavad ka hokimängijad ning võib ette tulla teisigi broneeringuid.

«Esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kella 15—17 treenivad väljakul kohalikud noored hokimängijad ning pärast seda on sinna oodatud kõik soovijad. Teisipäeviti ja neljapäeviti avatakse väljak kell 16 ning nädalavahetustel kell 11. Iga päev saab uisutada kella 21-ni,» rääkis Aivar Talvet.
Tema sõnul on koostöös jäähokiliiduga Viljandi väljakule tänavu kavandatud ka Eesti noorte meistrivõistluste kohtumisi ning lisaks on see kohaliku meeskonna koduväljak Lõuna-Eesti liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles