Viljandimaa selgeid grupijuhte oodatakse neljapäeval

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa inimesi ootab kampaaniaga liitujaid neljapäeval, 16. juunil Olerexi tankla.
Viljandimaa inimesi ootab kampaaniaga liitujaid neljapäeval, 16. juunil Olerexi tankla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neid viljandimaalasi, kes soovivad osaleda viieteistkümnendat korda Kuku raadio eestvedamisel korraldatavas kampaanias «Selge grupijuht», ootab neljapäeval Olerexi tankla.


Kampaaniaga «Selge grupijuht 2011» kutsub Kuku raadio üles pidutsevaid seltskondi valima endi seast inimest, kes jaanilaupäeval ja jaanipäeval oleks oma sõpruskonnas kaine autojuht.

Ettevõtmise idee on läbi aastate olnud sama: kes sõidab, see sõidab ja kes võtab, see võtab. Lihtsamast lihtsaim, kolmandat varianti olla ei saa.

Kampaania tarvis trükitakse selge grupijuhi tunnistus ja kleebis, mis kinnitavad, et tegemist on inimesega, kes on lubanud jaanipühade ajal olla oma seltskonna kaine autojuht. Igaüks, kes on ennast registreerinud selgeks grupijuhiks, kohustub võetud ülesannet täitma terve jaanilaupäeva ja sellele järgneva päeva. Kes ei eksi võetud kohustuste vastu, on aus eelkõige iseenda ja oma sõprade ees.

Registreerimine algab 6. juunil ning kestab 17. juunini kümnes linnas üle Eesti. Viljandimaa inimesi ootab neljapäeval, 16. juunil Olerexi tankla, mis asub Metsküla tee 9.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles