Noormehed saavad tuleval nädalal tervisenõu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maarjamõisa polikliinik.
Tartu Maarjamõisa polikliinik. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli kliinikumi androloogiakeskus korraldab koos Eesti vähiliiduga 10.-14. novembrini noormeeste tervise nädala.


Suur osa meeste terviseprobleemidest, nende hulgas viljatus, eesnäärmehaigused ja seksuaalhäired saavad alguse noorukieas. Samuti on just noorematel meestel vanuses 18-35 aastat suurim risk haigestuda seksuaalsel teel levivatesse infektsioonidesse ning munandivähki.



Viimati mainitu on varajases staadiumis edukalt ravitav, samas eeldab selle avastamine asjalikku arsti ja noormeeste oskust ise muudatusi tähele panna ning võimalust õige spetsialisti juurde pääseda.



Tuleval nädalal avatakse noormeestele mõeldud terviseportaal, mis pakub usaldusväärset ja selgelt esitatud eestikeelset infot koos rohke pildimaterjaliga.



Korraldatakse noormeeste vastuvõtupäevad ülikooli meestekliinikus Tallinnas 12. novembril kella 13-16 (registreerimine telefonil 5331 8008) ja Tartus 13. novembril kella 9-17 (registreerimine telefonil 731 9323).



Registreerumissoovi võib saata ka aadressil meestekliinik@kliinikum.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles