Maja korstna küljest pudenes kivi kapotile

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häirekeskus sai teate, et Viljandis Lossi tänaval on muinsuskaitsealuse maja korstna küljest kivi tänaval parkinud auto kapotile kukkunud.
Häirekeskus sai teate, et Viljandis Lossi tänaval on muinsuskaitsealuse maja korstna küljest kivi tänaval parkinud auto kapotile kukkunud. Foto: Martti Reinet

Üleeile õhtul eemaldasid Lõuna päästekeskuse kaks ekipaaži Viljandi linnas Lossi tänaval varisemisohtliku korstna küljest ohtlikke kive pärast teadet häirekeskusele, et sealse muinsuskaitsealuse maja korstna küljest oli kivi kukkunud tänaval parkinud auto kapotile.

Häirekeskusele teatati varisemisohtlikust korstnast Viljandi vanalinnas teisipäeva õhtul enne kella üheksat. Päästjad eemaldasid laguneva korsta küljest paarikümne minuti jooksul mõned kriitilises seisus kivid.

Viljandi linnavalitsuse menetlusspetsialist Inga Meo kõneles, et võttis kõnealuse Lossi tänav 11 asuva maja korteriühistu esimehe Hannes Undiga ühendust. Tema kinnitusel saab omanik lähemalt korstna seisukorraga tutvuda nädalavahetusel, sest ei ela alaliselt Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles