Kultuurivaldkonna arengustrateegia ootab ettepanekuid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õpetajate Leht» küsis Viljandi abilinnapealt Helle Aunapilt, mis on õpetajate viieks päevaks palgata puhkusele saatmise otsuse taga.
«Õpetajate Leht» küsis Viljandi abilinnapealt Helle Aunapilt, mis on õpetajate viieks päevaks palgata puhkusele saatmise otsuse taga. Foto: Elmo Riig

Linnavolikogu saatis teisele lugemisele Viljandi linna kultuurivaldkonna arengustrateegia, mis koostati Viljandi ja linnaga seotud üleriigiliselt tuntud kultuuriala esindajate ühistel töönõupidamistel.


Viljandi abilinnapea Helle Aunap ütles, et kõik linnakodanikud on oodatud arengustrateegiat täiendama ja oma ettepanekuid tegema 7. novembrini e-postiaadressil piia.paaso@viljandi.ee.



Materjalid arengustrateegia kohta on Viljandi linna koduleheküljel arengudokumentide juures.



Helle Aunap lisas, et Viljandi haridus- ja kultuuriameti eestvedamisel alustatakse novembris spordivaldkonna strateegia väljatöötamist, mis toetab ja täiendab juba olemasolevat linna terviseliikumise strateegiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles