Tipud ja harrastajad alustasid ühist sarja

, võrkpallitreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teisipäeval Viljandi järve ääres ja 11 teises Eesti paigas alanud «Credit24 rahvaliiga suvevolle» sarja Viljandi etapp üllatas meeldivalt aktiivse osavõtuga: randa oli kogunenud kakskümmend huvilist.

Et naiste osalus jäi seekord tagasihoidlikuks, otsustati esimene mängudeõhtu teha kuue õrnema soo esindajaga moodustatud segavõistkondade vahel.

Osalejad loositi viide võistkonda ja kõik mängisid omavahel ühe geimivõiduni.

Võistlusjuhendi kohaselt pole osalejate mängutaseme suhtes piiranguid ehk teisisõnu võisid harrastusvõrkpallurid sattuda samasse võistkonda Eesti meistriliiga mängijatega.

Sarja avaetapil saavutas esimese koha võistkond koosseisus Tauno Lipp, Jaagup Pihu, Mario Tammoja ja Jaak Liik. Teiseks tulid Joonas Liik, Tormis Otsma, Meelis Kivisild ja Rauno Kink ning kolmandaks jäi kooslus Meelis Hunt, Sander Sillavee, Kert Männik ja Riina Vreimann.

Juba järgmisel teisipäeval, kui Viljandi järve ääres mängitakse sarja teine osavõistlus, moodustatakse võistkonnad esimese etapi punktide põhjal, mis annab eelduse uute ja huvitavate koosluste tekkeks. Ettevõtmisega pole ka siis hilja liituda, sest kokku peetakse «Credit24 rahvaliiga suvevolles» kaheksa etappi.

Sarja võrkpalliliidu projektijuhi Tiit Savasoni selgitusel annab iga etapil osalemine ja saavutatud koht võistlejale kindlaksmääratud arvu punkte.

Osalema on oodatud kõik soovijad, kel vanust vähemalt 14 aastat. Nende vahel, kes on kaasa löönud viiel või rohkemal etapil, loositakse välja kolm reisi kahele Ahvenamaale rannavolle maailmakarikavõistluste etapile.

Autasu saavad ka iga etapi esikolmikusse jõudnud ning hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles