Tütarlastele sätendab teenitud võidukarikas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus peetud Eesti tütarlaste U-18 karikavõistluste finaalturniiri parimaks mängijaks nimetati Viljandi
spordikooli õpilane Anu Ennok, kes on arvestatav mängija ka Eesti naiste Salestari liigas kaasa tegeva Viljandi
Metalli koosseisus.
Pärnus peetud Eesti tütarlaste U-18 karikavõistluste finaalturniiri parimaks mängijaks nimetati Viljandi spordikooli õpilane Anu Ennok, kes on arvestatav mängija ka Eesti naiste Salestari liigas kaasa tegeva Viljandi Metalli koosseisus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli esindus võitis Pärnus peetud Eesti U-18 võrkpalli karikavõistluste finaalturniiril kõiki vastaseid.


Treener Merle Keerutaja, kes täidab ka sama vanusegrupi Eesti koondise peatreeneri kohuseid, ei salanud, et ootas võistkonnalt võitu. «Päris palju selle naiskonna mängijaid kuulub ju Eesti koondisesse,» põhjendas ta.



Päris pilvitult reedest pühapäevani kestnud turniir viljandlannadele siiski ei kulgenud. Ärevaid hetki tuli neil üle elada laupäeval kohtumises Võru eakaaslastega.



«See oli üle noatera saavutatud võit,» lausus Merle Keerutaja. «Suutsime mängu enda kasuks pöörata alles viiendas geimis 4:8 kaotusseisult.»



Treener tunnistas, et viljandlannad ei mänginud Võru vastu oma võimete kohaselt, kuid samas on Võru väga tugev vastane.



Karikaturniiri kolmandana lõpetanud Võru esindus oligi ainus, kellele Viljandi spordikooli naiskond sel turniiril geimivõidu andis. Teisena lõpetanud Pärnu, neljanda koha saanud Saaremaa ning neile järgnenud Rakvere ja Jõgeva võistkond alistusid talle tulemusega 0:3.



Viljandi võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Anu Ennok.


Tänasest pühapäevani peetakse Võrus tütarlaste tugevaima grupi, U-20 vanuseklassi finaalturniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles