Repliik: Plusspunkt mänguväljakule!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Seil
Liisi Seil Foto: Elmo Riig / Sakala

Rõõm on tõdeda, et vähemalt ühe asjaga on linnavalitsus viimasel ajal täppi pannud. Viljandi järve äärne mänguväljak on atraktsioon, mis on kiidusõnu pälvinud nii laste kui vanemate suust.

Meie elutu rand on ühtäkki muutunud kohaks, kus sebib ringi igas vanuses põngerjaid. Isegi suurlinnast vanematekoju käima tulnud väikelaste vanemad on tõdenud, et on tõeline luksus jalutada titekäruga järve äärde, seada end muruplatsil või liivaribal sisse, lustida lapsega mänguväljakul ning jälgida silmanurgast, kuidas pühapäevased zumbatreenijad end liival liigutavad.

See polekski nagu Viljandi, vaid mõni kuurort!

Muidugi jätkub ka kitsaskohti. Rannast tahaks ju otse järve ujuma minna, ilma et muda ja veetaimed kaldavees varitseksid. Ja tualette võiks rohkem olla.

Aga hea algus on tehtud, ehk järgnevad sellele uued toredad teod. Nagu näha, peavad viljandlased oma rannast lugu küll, kui rand neilegi lahkemat nägu näitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles