Naiskond mängib täna Tartus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli koondnaiskonnapeatreener on Peeter Vahtra.
Eesti võrkpalli koondnaiskonnapeatreener on Peeter Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19.30 on Eesti naiste võrkpalli Salestari liigas Tartu ülikooli spordihoones vastamisi Viljandi Metalli ja TÜ/Eeden.


Võõrustajate peatreeneri Alar Kaljuvee sõnul on tema hoolealuste mängupilt eelmistes kohtumistest olnud kaugel sellest, mida ta näha ihkab. Probleeme on ka Viljandi naiskonnas, kelle mängijaid kimbutavad vigastused, vahendab

volley.ee

.



Viljandi võistkonnas on juba kolmandat nädalat küünarnukitraumaga audis temporündaja Katrin Kõverjalg. Pühapäevases liigamängus Võruga vigastas tõsiselt põlvesidemeid nurgaründaja Marje Rosenblatt, kellel vähemalt kolme kuu jooksul palliplatsile asja pole.



«Õnneks on meil piisav varumängijate pink, Kaisa Orav on Kõverjala asendamisega seni ilusasti hakkama saanud,» lausus Viljandi võrkpallinaiskonna peatreener Peeter Vahtra.



Tartu naiskonna juhendaja tõdeb, et võistkonnas on veel palju nõrku lülisid. «Meie mäng on igav, ühekülgne ja aeglane. Seda ei saa aga enne muuta, kui meie servi vastuvõtt paraneb. Kui vanasti sain esindusnaiskonnaga keskenduda taktikale, siis praegu tuleb palju tehnika kallal vaeva näha,» kõneles Kaljuvee.



Eeden ja Metall olid viimati vastamisi eelmise nädala teisipäeval, kui viljandlannad said kodusaalis karikavõistluste veerandfinaali avakohtumises 3:0 võidu. Karikasarja kordusmäng peetakse nädala pärast ning Salestari liigas kohtuvad naiskonnad taas 20. novembril.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles