Matusebüroo häirib naabermaja elanikke (6)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänava äärse matusebüroo tagauks, mille kaudu transporditakse lahkunuid ja kirste, asub hoovis. Et vaadet varjata, on naabermaja elanikud püstitanud väikse plankaia.
Tartu tänava äärse matusebüroo tagauks, mille kaudu transporditakse lahkunuid ja kirste, asub hoovis. Et vaadet varjata, on naabermaja elanikud püstitanud väikse plankaia. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Poolteist aastat tagasi end Viljandi vanalinnas sisse seadnud matusebüroo Rahula tegevus pahandab naabermaja elanikke, kes näevad, kuidas tagahoovis surnuid autost hoiuruumi kantakse.

«Inimesed on koduhoovis toimetades näinud, kuidas kanderaami pealt ripub käsi üle ääre, ning need vaatepildid on väga häirivad,» rääkis Tartu tänav 18 maja haldur Maarja Linn-Abzalon. Juuni lõpus saatis haldur linnavalitsusele kirja, milles palus leida olukorrale lahendus.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles