Kohalikud võidutsesid kodurajal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgkorviga ratastel olid kiiremad Karksi valla mehed Kert Varik ja Erkki Kõiv.
Külgkorviga ratastel olid kiiremad Karksi valla mehed Kert Varik ja Erkki Kõiv. Foto: Madis Luik

Laupäeval Ainjas peetud motokrossil näitasid kahes külgkorviga rataste võistlussõidus parimat minekut Karksi valla mehed Kert Varik ja Erkki Kõiv.


Karksi tehinkaspordiklubi korraldatud krossil osales enam kui 150 motosportlast ning paremad selgusid kaheksas masinaklassis. Enim startijaid oli MX2 ja MX2 juuniorklassi ühistel sõitudel, kus stardipuu taga oli korraga 37 sportlast. Konkurentide vähesuse üle ei saanud nuriseda ka teistes masinaklassides võistelnud.

Külgkorviga rataste mõõduvõtul, kus oli väljas 18 paari, suutsid Kert Varik ja Erkki Kõiv kodupubliku häälekal toel võita mõlemad sõidud. Kokkuvõttes edestasid nad soomlasi Jari Aroneni ja Arto Mantilat ning koduseid konkurente Gert Gordejevit ja Maarek Miili.

Klassi MX1 üldvõit läks Indrek Mägile, kes edestas Aigar Leokit ja Rannar Uusnat. MX2 mõlemas võistlussõidus oli nobedaim Erki Kahro. Kokkuvõttes teenis teise koha Kristjan Rätsep ning kolmas oli Elary Talu. Juunioridest oli parim Karlis Sabulis Henri Roosioru ja Kert Pääbo ees.

Harrastajate MX B-klassis pälvis kahe sõidu kokkuvõttes võidu Tarmo Jaasi-Tamm ning MX C-klassis Jaanus Koni. Klassis 65 cm³ sai esikoha Jan Jakobson ning klassis 85 cm³ Karel Kutsar.

Võistluse tulemustega saab tutvuda siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles