Purjus mehe päästeaktsioon lõppes elukaaslase kõrval arestikambris (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaanis elavad elukaaslased kohtusid reede pärastlõunal Viljandi politsei arestimaja kainestuskambris.
Suure-Jaanis elavad elukaaslased kohtusid reede pärastlõunal Viljandi politsei arestimaja kainestuskambris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi politseinikud tabasid reede pärastlõunal Suure-Jaani lähistel rooli tagant purjus naise ja toimetasid ta politseimajja kainenema. Pool tundi hiljem võeti samas kohas rooli tagant kinni naise purjus elukaaslane, kes oli teel Viljandi politseimajja oma naist päästma.

Juhtum sai alguse reedel kella 14 ajal, kui politsei sai ühelt tähelepanelikult inimeselt teate, et Suure-Jaani lähedal liigub auto, mille juht võib olla joobes. Politsei pidas sõiduki kinni ning veendus, et selle roolis olnud 52-aastane naine on alkoholi tarvitanud. Ta viidi kriminaalmenetluse toiminguteks Viljandi politseimajja.

Vaid pool tundi hiljem sai politsei uue teate, et Suure-Jaanis istus teise sõiduki rooli mees, kel pole juhiluba ja kes võib olla joobes. Patrull pidas temagi kinni ning selgus, et 59-aastane mees oli purjus. Politseijaoskonnas tuli välja, et kinnipeetud on elukaaslased ning pärast naise kinnipidamist otsustas purjus mees oma sõnul Suure-Jaanist Viljandi politseimajja elukaaslasele järele sõita.

«Näis, et see õnnestus tal sõna otseses mõttes, sest mõlemad maandusid raske liiklusrikkumise pärast jaoskonnas ning mõlema suhtes alustati kriminaalmenetlust,» ütles Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam.

Nädalavahetusel tabasid politseinikud üldse neli purjus juhti. Alkomeetrisse puhus 133 autojuhti.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles