Koduhoovi tuli 300 külalist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia kodukohvikute päeval avatud kohvikus Eha-Amanda Juures sai müüdud kõik, mida pakuti, ning tagasi vaadates jagub pererahval külalistele kiidusõnu.
Karksi-Nuia kodukohvikute päeval avatud kohvikus Eha-Amanda Juures sai müüdud kõik, mida pakuti, ning tagasi vaadates jagub pererahval külalistele kiidusõnu. Foto: Anna Leena Tae

Kui pastoraadi rahvas oli kohviku menüüd sageli pühapäeviti katsetanud, siis kodukohvikul Eha-Amanda Juures võttis hoovivärava avamine paar aastat mõtlemisaega.

«Rääkisime sellest perega paar aastat tagasi, kui Karksi-Nuias esimest korda kodukohvikute päev oli, aga siis ei julgenud veel,» kõneles kodukohviku Eha-Amanda Juures eestvedaja Anna Leena Tae. «Nüüd avanes jälle võimalus ja otsustasime proovida, sest meie seas on nii pagareid, kondiitreid kui ka teisi kohvikutöötajaid. Ema ja vanaema küpsetavad nagunii.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles