Kaks aastat tagasi maja süüdanud mees läks neljaks aastaks vangi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta 24. veebruaril Jakobimõisas toime pandud süütamine lõppes Einar Ellerile ja tema perele elumaja täieliku hävimisega.
2016. aasta 24. veebruaril Jakobimõisas toime pandud süütamine lõppes Einar Ellerile ja tema perele elumaja täieliku hävimisega. Foto: Elmo Riig

Kui Hedvig Hansoni maja süütajat kahtlustab prokuratuur mõrvakatses, siis paar aastat tagasi üsna samal kombel tegutsenud mehele määras kohus kokkuleppemenetluse tulemusena tervisekahjustuse tekitamise ja vara hävitamise eest kolme aasta pikkuse vangistuse. Koos varasema karistusega saadeti ta neljaks aastaks trellide taha.

Ööl vastu 2016. aasta 24. veebruari ärkas Tarvastu vallas Jakobimõisas elav Einar Eller aknaklaaside klirina peale. Nagu Sakala järgmisel päeval kirjutas, nägi üles tõusnud peremees toapõrandal telliskivi. Aknast välja vaadates märkas Eller hoovis autotulede valgel meest, kes kiiruga välgumihklit süütas, ning hetk hiljem lendas süütepudel majja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles