Kristjan Johanson teenis Prantsusmaal viienda koha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Johanson (ees) sai Prantsusmaal ühepäevasõidul viienda koha.
Kristjan Johanson (ees) sai Prantsusmaal ühepäevasõidul viienda koha. Foto: Erakogu

Pärast Eesti meistrivõistlusi ja põgusat suvist pausi tagasi Prantsusmaale UC Aubenase klubi juurde siirdunud Kristjan Johanson lõpetas pühapäeval ühepäevasõidu viienda kohaga.

Kõiki kategooriaid ühendava sõidul «GP de Tourves – Elan Varois» kõrge tulemuse teinud viljandlane lõpetas nelja ettejäänud jooksiku järel peagrupis ja osutus lõpuspurdis parimaks. Sõidu võitis Axel Narbonne Zucarelli (VC La Pomme Marseille).

Hooaja esimese poole tervisega kimpus olnud noormees lausus, et tema seisund hakkab paranema. Tema kirjeldust mööda ei tahtnud jalad sõidu alguses liikuda ning ilmselt oli põhjus valitsevas 35-kraadises kuumuses ja selles, et pärast Eesti meistrivõistlusi oli ta nädala kergemalt võtnud. «Viimasele 25-kilomeetrisele ringile minnes käisin auto juures ja lahmisin vett peale, mispeale ärkasid jalad üles ja tunne läks heaks. Olen rahul,» kirjeldas Kristjan Johanson võistluse kulgu rattaklubi kodulehe vahendusel.

«Nüüd tuleb korralik treeningnädal, mis lõpeb Charvieux` eliidiga. Ootan lootusrikkalt hooaja teist poolt,» lisas jalgrattur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles