Ministrid istutasid presidendi kodutalu aeda õunapuu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse kingitud puud aitasid president Toomas Hendrik Ilvesel istutada peaminister Andrus Ansip ja kaitseminister Mart Laar.
Valitsuse kingitud puud aitasid president Toomas Hendrik Ilvesel istutada peaminister Andrus Ansip ja kaitseminister Mart Laar. Foto: Elmo Riig

Kümme ministrit veetsid reede õhtu ning öö vastu laupäeva Abja vallas, president Toomas Hendrik Ilvese kodutalus Ärmal ning istutasid sinna ühiselt õunapuu ning perekond Ansip lisas omalt poolt sarapuu.

President Toomas Hendrik Ilves kutsus ministrid Ärmale suve tervitama ning lõpetama järjekordset poliitika hooaega. Ministrid istutasid presidendi õunaaeda uue puu. Tegemist on perepuuga, mis kannab korraga kolme sorti õunu.

Ladvast peaks president saama mõne aasta pärast Krügeri tuviõuna, puu ühelt küljelt Valget klaari ning teiselt poolt Suisleppa.

Peaminister Andrus Ansip ja täna sünnipäeva pidav Anu Ansip istutasid Ärma talu maadele lisaks veel ühe sarapuu, mis kohapeal ristiti Ansipi puuks.

Laupäeval sõidavad president ja ministrid Kõppu, kus avatakse uus lipuväljak ning tähistatakse Eesti lipu tähtpäeva.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles