Tõnis Türk: Põhjendamatu ja ebaõiglane karistus

, Halliste valla elanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lugesin laupäevasest «Sakalast» uudist neiust, keda politseinik trahvis endise Vikerkaare restorani esisel kõrvalisel parkimisplatsil autosõidu õppimise eest. Ma ei saa kuidagi jätta seda omalt poolt kommenteerimata.


Olen ka ise politseis töötanud, samuti liikluse valdkonnaga tegelnud. Seepärast julgen öelda, et politseinik, kes säärase trahvi tegi, kannatab kas raske alaväärsuskompleksi all või ootab ülemustelt suurt preemiat kopsakate trahvisummade sissenõudmiste eest. Tegu oli selgelt põhjendamatu ja ebaõiglase karistusega!



Viljandi liikluspolitsei on muidugi ka varem oma ekstravakantse käitumisega silma paistnud, meenutagem kas või legendaarset komissari Ants Pajumäge.



Laupäevase lehe esikülje uudise peategelasteks sattunud noortel soovitan kindlasti kohtu poole pöörduda, kuigi mul on kahtlus, et selles valdkonnas võib Viljandis toimida ringkaitse.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles