Õnnetused ratturitega sagenevad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattal õnnetusse sattumine lõppeb enamasti kehvasti.
Jalgrattal õnnetusse sattumine lõppeb enamasti kehvasti. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile päeval anti politseile teada ühest jalgratturiga liiklusõnnetusest, üleeile aga neljast sellisest avariist.

Eilne õnnetus juhtus hommikul enne kaheksat Ida-Virumaal Jõhvi vallas Tallinna—Narva maanteel, kus auto sõitis otsa samas suunas maantee paremal pool jalgrattaga liikunud 53-aastasele mehele. Rattur sai surma.

Üleeile öösel kella ühe paiku sõitis 22-aastane noormees Tallinnas Paldiski maanteel jalgrattaga, kuid millegipärast kukkus ja sai viga.

Üleeile pärastlõunal kella poole viie paiku juhtus õnnetus Harjumaal Raasiku vallas Tallinna maanteel, kus põrkasid kokku kaks jalgratturit: 15-aastane nooruk ja 81-aastane naine. Eakas naine sai õnnetuses vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.

Tund aega hiljem sõitis auto Tartus Näituse ja Vaksali tänava ristmikul otsa ülekäigurajal jalgrattaga sõiduteed ületanud 12-aastasele tüdrukule. Laps vajas haiglaravi.

Üleeilne viimane jalgratturiga liiklusõnnetus juhtus enne südaööd Tartus Riia ringil, kus põrkasid kokku auto ja 26-aastane meesrattur. Sellegi ratturi viis kiirabi haiglasse.

Lisaks juhtus üleeile kaks õnnetust motoriseeritud kaherattalistega. Pärnus Oja ja Raba tänava ristmikul põrkas päeval autoga kokku 16-aastase nooruki juhitud mopeed.

Mopeedil kaasa sõitnud teine 16-aastane nooruk sai kergelt vigastada, kuid lubati kodusele ravile.

Õhtul ei saanud Raplamaal Kiisa ja Kohila teel oma mootorrattaga hakkama 28-aastane naine ja kukkus. Kiirabi viis naise haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles