Kultuurne motobande peatub Soel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval koguneb 30 kultuuritegelast Tallinnas rahvusooperi Estonia ette, et startida Kultuurse Motobande neljandale heategevuslikule motorännakule. Teisipäeval jõuavad nad Tarvastu valda Soe tanklasse.

Mootorratturid sõidavad kolme päeva jooksul läbi Harju-, Lääne-Viru-, Järva-, Jõgeva-, Tartu-, Viljandi- ja Võrumaa. Peatusi tehakse Olerexi tanklates, kus jagatakse jalgrataste ja mopeedidega sõitvatele lastele helkurveste. Samuti on noortel liiklejatel võimalik oma lemmikutelt autogramme saada ja mootorrattaid uudistada.

Osalejad maksavad kõik rännakuga seotud kulud ise, sponsorraha läheb heategevuseks. Kolme aastaga on Kultuurne Motobande jaganud noortele liiklejatele 1740 helkurvesti ja annetanud kultuuriobjektide toetuseks üle 8000 euro.

Viljandlastest teeb Kultuurse Motobande tuuril kaasa klubi Tehas omanik ja juht Kait Lukka. Osalejate seas on näitlejad Ago Anderson, Sepo Seeman, Tiit Sukk ja Tõnu Kark ning muusikud Elmar Liitmaa, Jaagup Kreem ja Triinu Taul. Kogu ettevõtmist juhatab ooperijuht Mart Mikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles